8 d’octubre del 2007

QUÉ HE APRÉS AMB FLICKR

Bo aquesta tasca ha sigut un tant complicada, al meu parer no està clarament explicada. Però, es poden fer moltes activitats amb flickr

Els mapes els podem utilitzar per tal que els alumnes localitzen els llocs més importants del seu entorn, per exemple, al clot de la Mare de Dèu de Borriana cohabita una fauna i flora determinades per les característiques de l'entorn del lloc, moltes de les quals estan en perill d'extinció i no es troben a cap altre lloc que no es doni el microclima d'allí. Doncs la poposta és la següent, hauríen de fotografiar tota la fauna i flora del Clot i posar-ho al mapa, etiquetant les espècies.

Un altre exemple d'activitat podría ser fer un recorregut, seguint l'itinerari anomenat la ruta de les Hermites de Borriana, aquestes estan repartides per tot el terme de Borriana, i per trobar-ler podríem crear una mena de Ginkana.

Ho trobe interessant, i m'agradaria disposar del temps que em caldria per arribar a tenir un major domini sobre el tema i poder empra-ho acuradament, o aplicar-ho a activitats didàctiques, encara que pense que ens falta una formació de base al tema del domini de les TIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada