2 d’octubre del 2007

Què he fet i què he aprés amb aquesta activitat?"

Els blogs
Jo havia oït parlar dels blogs, mai se m’havia acudit preguntar qué era un blog. Ni sabia el que eren, ni molt menys pensava que algún dia en crearia un propi. Bo tal vegada ara tampo no ho sàpiga de totes, totes, i el que ara si tinc clar es que jo mateixa he creat el meu.
Pel que sembla del que he llegit, vist i comprovat, es tracta d’una mena de diari on tothom, si tu ho permets, pot a mes de ficar-hi els nassos i saber del que parlem, diem, escrivim, pensem, etc, donar la seva opinió, o simplement, fer un comentari, que a voltes ni tan sols te res a veure amb l’idea original del blog.
Al blog les ideies introduïdes s’ordenen per ordre cronològic de més nou a més antic. De tal forma que tu sempre et trovaràs com a començament d’un blog allò que s’ha introduït darrerament.
Normalment els blogs solen seguir una temàtica concreta, establerta com es natural, pel creador i propietari del blog. Els temes poden ser variadíssims i per tant infinits. Els hi ha que son educatius, corporatius, polítics, etc.
Com crear-los
És tant sencill com seguir les instruccions del blogger. I un cop ho has fet hi tens un munt de possibilitats al teu abast. Els pots crear donant-lo una aparença pre-establerta i després anar modificant-la al teu propi gust fent ús de les ferramentes . O simplement adoptar-ne una ja creada i deixar-la tal i conforme és.
Com crear articles al nostre blog
He aprés a introduïr textes al blog, com ara el que esteu llegint, en aquests moments
Primer haurem de donarli títol i després hem d’escriure alló que volem a l’editor, on podem donar la forma dessitjada a la lletra, aspetes com ara la tombadeta, es a dir i en poques paraules, configurar el texte. I si ho volem fer també hi podem afegir imatges.
Com incloure imatges al perfil del creador del blog
Primer que res ha triat la imatge que volia, i un cop la tenia triada i buscada, he adjuntat l’arxiu de la fotografia. He triat la seua possició al blog, es a dir dintre de les meues dades personals o del meu perfil. I per finalitzar l’he pujada.
Tot el que acabeu de llegir es a grans trets alló que considere més important del que he aprés d’un blog, encara que les posibilitats son moltes, (posa-hi música, un video, o altres enllaços que considerem importants o facen referència al que estem parlant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada